fbpx

Powered by DenkProducties

OPENING DOORS AND OPENING MINDS

ROEBYEM ANDERS

Roebyem Anders is sociaal ondernemer van de buitencategorie. Gewapend met passie, ondernemingszin, overtuigingskracht, humor en een formidabel netwerk, tilt Roebyem keer op keer concrete oplossingen van de grond die niemand voor mogelijk hield.

Redenen om Roebyem Anders te zien

1. Radicaal charmant en ongekend creatief

Roebyem's creatieve ondernemerschap schijnt door in al haar initiatieven. Ze is mede-oprichter van de Stichting Schooldakrevolutie die als doel heeft om duizenden schooldaken van zonnepanelen te voorzien. Ook is ze mede-initiatiefnemer van de Huurdakrevolutie. Het stoorde haar dat zonnestroom lang alleen bereikbaar was voor huiseigenaren. Dus ontwikkelde ze een manier om miljoenen huurhuizen op zonne-energie te laten overgaan.

Opent deuren én opent hoofden

Samen met haar dochter Rosa is ze door Al Gore opgeleid tot Climate Reality Leader, met als doel om als twee generaties het belang uit te dragen om actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Ze weet mensen voor zich te winnen en deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Zeer leerzaam voor élke ondernemer en leider!

Wat leer je tijdens Amsterdam Business Forum van Roebyem?

ABF_portraits_1080x1080_Roebyem2