A GUIDE TO DIGITIZATION, SUSTAINABILITY AND DIVERSITY

DEBORAH NAS

Als professor, ondernemer én spreker staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business. Ze geeft je tijdens haar inspirerende presentatie verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing markten volledig op hun kop zet.

Redenen om Deborah Nas te zien

1. Zij is dé specialist op het gebied van innovatie en transformatie

Als innovatiespecialist helpt ze grote én kleine organisaties met vernieuwing. Al meer dan 15 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes met innovatie en transformatie. Ze specialiseert zich in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties.

2. Deborah is professor en board member

Sinds enkele jaren is Deborah Nas deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hier houdt zij zich bezig met strategische vraagstukken omtrent nieuwe technologieën. Daarnaast is Deborah commissaris bij Hardt Hyperloop en lid van de raad van advies van Bright River. Als bestuurder van Cre8, een sociale onderneming in design en ‘urban manufacturing’, experimenteert ze met nieuwe businessmodellen voor een betere wereld.

Wat leer je tijdens Amsterdam Business Forum van Deborah Nas?

ABF_portraits_1080x1080_Deborah