fbpx

Powered by DenkProducties

Yuval Noah Harari

Prof. Yuval Noah Harari is historicus, filosoof en auteur van de bestsellers ' Homo Deus' en 'Sapiens'. 

Harari wordt gezien als een van de meest invloedrijke intellectuelen ter wereld.

Amy Edmondson

Harvard Business School Professor Amy Edmondson is dé expert psychologische veiligheid. 

The World by Thinkers 50 plaatste Amy als nummer 1 op de Business Thinkers ranglijst. 

Usain Bolt

Usain Bolt is ongetwijfeld de meest begaafde atleet die de wereld ooit heeft gezien. Usain St Leo Bolt schreef geschiedenis op de Olympische Spelen van 2016 in Rio toen hij de 'Triple Triple' behaalde, drie gouden medailles op drie opeenvolgende Olympische Spelen.

Alexander Osterwalder

Alexander Osterwalder is bestseller auteur, spreker en bekend van zijn werk op het gebied van Business Model Innovation.

Ook is Alexander de uitvinder van het Business Model Canvas.

Roebyem Anders

Roebyem Anders is sociaal ondernemer van de buitencategorie. Gewapend met passie, ondernemingszin, overtuigingskracht, humor en een formidabel netwerk, tilt Roebyem keer op keer concrete oplossingen van de grond die niemand voor mogelijk hield.

Duncan Wardle

Wardle werkte 25 jaar bij Walt Disney, waarbij hij opklom van ‘event marketeer‘ naar Vice President of Innovation & Creativity.

Duncan is de winnaar van onze internationale sprekerswedstrijd.

Boyan Slat

Boyan Slat is uitvinder en ondernemer die technologieën creëert om maatschappelijke problemen op te lossen. Hij is de oprichter en CEO van The Ocean Cleanup, de stichting die geavanceerde systemen ontwikkelt om de wereldzeeën van plastic te ontdoen.

 

Jimmy Nelson

Jimmy Nelson wijdt zijn hele leven aan het fotograferen van inheemse culturen. Dit resulteerde in de creatie van het kunstboek dat Before They Pass Away (2013).

Deborah Nas

Als professor, ondernemer én spreker staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business.

Dewi Van De Vyver

ICT Woman of the Year, CEO van Flow Pilots, boardmember, podcaster.

Ikenna Azuike

Journalist, filmmaker, presentator, spreker en oprichter van de Strawberry Earth Foundation.